Posted in Nederlands voetbal

De handigste extra’s voor de teambus

De handigste extra’s voor de teambus Posted on 13th januari 2024

Vervoer jij regelmatig spullen voor het sportteam? Laat je busje dan aanpassen door een specialistisch monteursbedrijf zoals Worksystem.be en krijg méér mogelijkheden. Dit zijn een paar voordelen van zo’n inrichting.

Houd je spullen veilig

Dure sportschoenen en teamkleding, persoonlijke bezittingen van de spelers en zelfs unieke promotiematerialen: ze zijn allemaal gevoelig voor diefstal uit de bus. Voorkom een kleine tragedie en laat je sportbus aanpassen met een inbraakwerende hard top veiligheidssloten of een modern alarmsysteem. Dat voelt veilig.

Minder tilwerk en sneller laden

Een autolift is een fantastisch hulpmiddel om laden makkelijker te maken. Ook beter voor je rug trouwens. Met zo’n lift takel je flightcases, fitnessapparatuur en andere zware objecten snel omlaag en omhoog. Vervoer je voertuigen als mountainbikes of kano’s? Met een autolift wordt in- en uitpakken op locatie een fluitje van een cent.

Altijd opgeladen elektronica

Wil je hele team zijn mobieltje tegelijk opladen? Wil de coach zijn laptop constant opgeladen en in de buurt hebben? Of wil je een bron van netstroom onderweg en op locatie hebben? Het is mogelijk door accu’s, omvormers of zelfs zonnepanelen aan de bus toe te voegen. Welke energiebehoeften je team ook hebt, je hebt altijd de energiebronnen die je nodig hebt bij de hand.

magnetism