Posted in NBA Basketbal

Spektakel tijdens de All-Star game

Spektakel tijdens de All-Star game Posted on 12th april 2020

Ieder jaar weer staat de NBA tijdens een weekend in februari volledig in het weekend van de sterren. Het publiek mag ruim daarvoor al een selectie samenstellen. Deze bestaat uit de beste spelers uit het oosten en het westen. Tenminste, de beste spelers volgens de stemming van de toeschouwers. Vervolgens nemen deze het in de zogenoemde All-Star game op zondag tegen elkaar op. Maar voordat dit zover is heeft iedereen al een heel weekend vol festiviteiten en andere evenementen achter de rug.

Sinds een aantal jaar is het format iets anders. Zowel het team uit het oosten als het westen wordt vernoemd naar een topspeler die aanvoerder is en deels bepaald wie er met hem meespelen. Dit jaar mochten LeBron James voor het westen en Giannis Antetokounmpo voor het oosten dit doen.

De komende editie van de All-Star game zal plaatsvinden in Chicago. In het United Center, de thuishaven van de Chicago Bulls, gaan de beste spelers uit het oosten en het westen het wederom tegen elkaar opnemen. Maar daarvoor zal er nog een wedstrijd zijn tussen beroemdheden, andere spelers met allerlei nationaliteiten en is er een dunk contest en 3-punter wedstrijd.

magnetism